Naar inhoud

Hoe bereiken - Zaal 't Getouw

Met de wagen

Je komt uit de richting Turnhout (E34) (+/- 30 min van Mol)

Je rijdt naar Mol via Retie en Dessel. Via de Turnhoutsebaan rij je over de spooroverweg (aan het station). Aan de verkeerslichten rij je rechtdoor. Aan het volgend kruispunt (T-splitsing) sla je linksaf, de Voogdijstraat in. Bij de volgende verkeerslichten (aan Bistro Opera) sla je rechtsaf.

Je komt uit de richting Geel (E313) (+/- 20 min van Mol)

Je komt Mol binnen vanuit Geel via de Ring en aan de 2e verkeerslichten (dit is het kruispunt waar je naar rechts kunt om naar Balen te rijden, en links om naar Mol-Centrum te gaan) draai je linksaf richting Mol-Centrum. Je volgt de weg tot aan de verkeerslichten. Daar draait u rechtsaf (naast de kerk) en neemt de 2e verkeerslichten (aan Bistro Opera) rechts.

Je komt uit de richting Lommel (Ring) ( +/- 25 min van Mol)

Je komt Mol binnen vanuit Lommel via de Ring. Je neemt de eerste afslag rechts na de kanaalbrug en volgt je weg over de spoorwegovergang tot aan de verkeerslichten aan Bistro Opera. Daar draai je linksaf.

Bezoekers die uit de richting Antwerpen komen (via de E313/E34) nemen best in Wommelgem de E34 richting Eindhoven tot de afslag Retie/Oud-Turnhout. Vanaf hier volg je de wegbeschrijving ‘uit de richting Turnhout’. Zo vermijd je de files op de E313 en in Geel. Kom je toch via de E313, dan neem je best de afrit Geel-Oost en rij je via Meerhout naar Mol (wegwijzers Mol volgen - een kleine omweg maar minder druk). Bij aankomst aan de Ring van Mol, rij je bij de verkeerslichten rechts de Ring op tot aan de eerstkomende verkeerslichten. Daar sla je rechtsaf om dan de beschrijving te volgen die bestemd is voor bezoekers uit de richting Geel.

Met de trein

Vanaf het station ben je op wandelafstand van Zaal ’t Getouw (10 min.). Vanuit het station loop je de Corbiestraat in tot op het marktplein (Rondplein). Net voor het marktplein ga je naar links tot aan de eerste verkeerslichten. Daar steek je over tot aan de volgende lichten en ook daar ga je rechtdoor tot je voor ’t Getouw staat.

Klik hier om de plaats van Zaal 't Getouw te bekijken via Google Maps.