Naar inhoud

Hoe bereiken - Schouwburg Rex

Met de wagen

Je komt uit de richting Turnhout (E34) (+/- 30 min van Mol)

Je rijdt naar Mol via Retie en Dessel. Via de Turnhoutsebaan rij je over de spooroverweg (aan het station). Je bent nu in de Statiestraat. Hier neem je de tweede straat links (Smallestraat) en je komt aan Schouwburg Rex.

 Je komt uit de richting Geel (E313) (+/- 20 min van Mol)

Je komt Mol binnen vanuit Geel via de Ring en aan de 2e verkeerslichten (dit is het kruispunt waar je naar rechts kunt om naar Balen te rijden, en links om naar Mol-Centrum te gaan) draai je linksaf richting Mol-Centrum. Je volgt de weg tot aan de verkeerslichten. Daar draai je rechtsaf (naast de kerk). Je volgt deze straat tot je voorbij de Rozenbergschool komt en neemt dan de volgende straat links (Bergstraat), waar je onmiddellijk nog eens links afslaat (Smallestraat). Zo kom je aan Schouwburg Rex.

 Je komt uit de richting Lommel (Ring) ( +/- 25 min van Mol)

Je komt Mol binnen vanuit Lommel via de Ring. Je neemt de eerste afslag rechts na de kanaalbrug en volgt je weg over de spooroverweg. Dan neem je de tweede straat rechts (Bergstraat) en je slaat onmiddellijk links af (Smallestraat). Zo kom je aan Schouwburg Rex.

Artiesten die uit de richting Antwerpen komen (via de E313/E34) nemen best in Wommelgem de E34 richting Eindhoven tot de afslag Retie/Oud-Turnhout. Vanaf hier volg je de wegbeschrijving ‘uit de richting Turnhout’. Zo vermijd je de files op de E313 en in Geel. Kom je toch via de E313, dan neem je best de afrit Geel-Oost en rij je via Meerhout naar Mol (wegwijzers Mol volgen - een kleine omweg maar minder druk). Bij aankomst aan de Ring van Mol, rij je bij de verkeerslichten rechts de Ring op tot aan de eerstkomende verkeerslichten. Daar sla je rechtsaf om dan de beschrijving te volgen die bestemd is voor bezoekers uit de richting Geel.

Met de trein

Vanaf het station ben je op wandelafstand van Schouwburg Rex (5 min.). Vanuit het station ga je meteen links tot aan de overweg. Die steek je niet over, maar je gaat rechts de Statiestraat in. De 2e straat links is de Smallestraat waar Schouwburg Rex zich bevindt.

Klik hier om de plaats van Schouwburg Rex te bekijken via Google Maps.