• woensdag 25 mei 2022om20.15 uur

Sven De Ridder en Brik van Dyck zijn de moppentappers van dienst, ondersteund door barman/moderator Fokke van der Meulen. Met fragmenten, verhalen en natuurlijk veel moppen nemen ze je mee door de geschiedenis van de grap. Propere moppen en vette humor, ondeugende en grove moppen… Een waar bombardement van fijne, vaak niet zo subtiele grappen!  

Eerder maakte dit drietal al het succesvolle ‘Moppen Aan Den Toog’, een eerbetoon aan ras-entertainer Tony Bell. Wat weinig mensen weten, is dat Sven De Ridder Tony nog persoonlijk heeft gekend en zowat al zijn moppen heeft onthouden. Dat komt nu wel van pas!

Brik Van Dyck is naast acteur ook scenarist van talrijke humorprogramma’s. Hij is een levende moppenencyclopedie en een absolute kenner van het genre.

Fokke van der Meulen is dan weer uitbater van hèt Antwerpse comedycafé The Joker. Hij coacht verschillende comedians en heeft een enorme verzameling grappen. Afkomstig uit ons fijne buurlandje in het Noorden is hij bij uitstek een mikpunt voor Hollandermoppen. Maar ook hij laat zich niet onbetuigd.

Locatie

RElaX (Foyer Schouwburg Rex)
Smallestraat 2 , 2400 Mol