Cultuurcentrum ’t Getouw neemt deel aan Onbeperkte Maand

Ter gelegenheid van de Onbeperkte Maand in oktober, kunnen personen met een beperking een korting aanvragen voor alle eigen voorstellingen en films van Cultuurcentrum 't Getouw gedurende die maand.

Toon je attest van beperking aan onze ticketbalie in Schouwburg Rex en koop je ticket aan een verminderd tarief. Per voorstelling kan je de korting aanvragen tot de laatste balieshift voor de voorstelling. Let op: Aan de kassa, net voor de voorstelling, kan je de korting dus niet meer verkrijgen. 

Iedere persoon met een beperking kan bovendien gratis een begeleider meebrengen door vooraf hetzelfde attest te bezorgen aan de ticketbalie.

Ben je jouw attest verloren of heb je er geen? Contacteer de dienst seniorenplus om een attest op te vragen: 014 33 16 00 of dienstseniorenplus@gemeentemol.be

Ben je slecht te been of rolstoelgebruiker? Laat dat dan zeker weten aan de ticketbalie. Er zijn een beperkt aantal aangepaste plaatsen. Bij elke rolstoelplaats is één plaats voor een begeleider voorzien. Als je reserveert met een groter gezelschap kan het gebeuren dat de groep wordt opgesplitst. 

Gepubliceerd op wo 15 september 2021 - 10.58 uur