Cultuurcentrum ’t Getouw gaat voor coronaveilige cultuurzomer

In plaats van de traditionele zomerpauze kiest Cultuurcentrum ’t Getouw dit jaar voor een coronaveilige cultuurzomer. Volledig in lijn met de aangekondigde versoepelingen organiseert het cultuurcentrum een mooi aanbod van culturele buitenactiviteiten. Met dit zomeraanbod zet het cultuurcentrum een grote stap voorwaarts naar ons vertrouwde normale cultuurleven. En nu maar hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn…

Wat mag je deze zomer van ons verwachten?

  • We trappen de cultuurzomer af met Carrousel Culturel, een eerste openluchtactiviteit op zaterdag 12 juni. Op het programma staan drie korte voorstellingen op drie fijne locaties.
  • Voor juli en augustus voorzien we een compleet openluchtprogramma met een afwisselend aanbod van film, muziek, comedy, circus, theater en familievoorstellingen. We maken het programma bekend op maandag 7 juni. Diezelfde dag start de ticketverkoop.
  • Achter de schermen werken we volop aan het reguliere programma voor het cultuurseizoen 2021-2022. Het volledige programma verschijnt op 5 juli op onze website. De ticketverkoop gaat van start op 27 augustus.
 
Gepubliceerd op vr 21 mei 2021 - 10 uur