Cultuurcentrum ’t Getouw brengt met PARKOER een culturele zomer in openlucht

In juli en augustus voorziet Cultuurcentrum ’t Getouw een compleet openluchtprogramma op de gezellige binnenkoer van De Zwaan (Markt 28). Onder de naam PARKOER kan je genieten van films, muziek, theater, comedy, circus en familievoorstellingen. Het hele programma vind je terug op www.getouw.be, waar je vanaf maandag 7 juni om 12 uur ook meteen je tickets kan bestellen. Samen met de bekendmaking van het zomerprogramma lanceert Cultuurcentrum ’t Getouw een nieuwe website.

In plaats van de traditionele zomerpauze kiest het cultuurcentrum dit jaar resoluut voor een zomer vol cultuur. Met een gevarieerd programma zetten we weer een grote stap voorwaarts naar ons vertrouwde cultuurleven. Zo hopen we na dit zomerprogramma naadloos te kunnen overgaan naar een nieuw cultuurseizoen in onze zalen.

Gevarieerd programma

PARKOER, het zomerprogramma van Cultuurcentrum ’t Getouw, telt meer dan twintig activiteiten in genres als muziek, film, theater, comedy, circus en familievoorstellingen. Verschillende voorstellingen zijn verplaatsingen van het afgelopen seizoen, dat grotendeels in het water viel. Zo kan het cultuurcentrum deze artiesten alsnog een podium bieden. Naast de activiteiten op De Zwaan maken we ook twee keer een uitstapje naar onze collega’s van het Jakob Smitsmuseum voor een openluchtfilm en een familievoorstelling.

Ticketverkoop

De ticketverkoop voor onze zomeractiviteiten start op maandag 7 juni om 12 uur. Je kan tickets bestellen via onze website of ticketbalie. Natuurlijk houden we hierbij rekening met de geldende coronamaatregelen. Zo houden we de capaciteit beperkt en voorzien we de nodige afstand tussen de verschillende publieksbubbels. Je kan momenteel maximum vier tickets per order kopen. De dag voor elke activiteit krijgt iedere ticketkoper nog een servicemail met alle praktische info en de laatste richtlijnen voor de coronamaatregelen.

Vaccinatiecentrum

De activiteiten van Cultuurcentrum ’t Getouw vinden plaats op – bekeken vanuit de Markt – de voorste binnenkoer van De Zwaan. De toegang verloopt via de Markt. Het vaccinatiecentrum bevindt zich op één van de twee achtergelegen binnenkoeren, met ingang via de Rivierstraat. Beide initiatieven kunnen dan ook perfect plaatsvinden op de site.

Gepubliceerd op vr 4 juni 2021 - 18.13 uur