Corona

Vanaf maandag 6 december zijn evenementen binnen enkel nog toegelaten met een maximum van 200 bezoekers. Wij bekijken momenteel wat deze nieuwe maatregelen betekenen voor onze geplande activiteiten. Ticketkopers van voorstellingen in de maand december krijgen zo snel mogelijk bericht van ons. Ook via onze website en Facebookpagina blijf je op de hoogte.

Voortaan is het verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar om over een geldig Covid Safe Ticket (CST) te beschikken tijdens alle activiteiten van Cultuurcentrum ’t Getouw (incl. horeca), ongeacht het aantal bezoekers. Daarbovenop geldt een mondmaskerplicht voor iedereen vanaf 6 jaar.

Wat betekent dit concreet voor jouw bezoek aan Cultuurcentrum ‘t Getouw?

Wij vragen onze bezoekers het Covid Safe Ticket, evenals het identiteitsbewijs, klaar te houden bij betreden van de gebouwen om de controle vlot te laten verlopen. Je mondmasker draag je al bij de CST-controle. Enkel wanneer je neerzit in het horecagedeelte mag je het mondmasker uitlaten. 

We laten onder deze omstandigheden standaard geen lege stoelen tussen jou en andere bezoekers.

Bij een bezoek aan onze infrastructuur buiten de uren van een evenement is er geen CST-controle, maar is het dragen van een mondmasker verplicht.

Ben je ziek of heb je symptomen die kunnen wijzen op Covid-19? Raadpleeg jouw huisarts of blijf thuis.

Wanneer krijg je een geldig gescand Covid Safe Ticket?

Je krijgt een geldig Covid Safe Ticket in een van de volgende situaties:

  • Je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt.
  • Je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden.
  • Je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus twee dagen.
  • Je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus één dag.

Meer info over het Covid Safe Ticket vind je op de site van de Vlaamse overheid

Wat als je niet beschikt over een Covid Safe Ticket?

Indien je tickets kocht voor een voorstelling, maar niet beschikt over een geldig Covid Safe Ticket, dan kan je een Getouwcheque aanvragen voor het volledige bedrag van jouw ticket. Deze Getouwcheque blijft één jaar geldig en kan je gebruiken voor alle activiteiten waarvoor wij tickets verkopen. Uitzonderlijk rekenen we hiervoor geen administratiekost aan. Deze maatregel geldt alvast voor activiteiten tot en met 31 januari 2022.

Ventilatie blijft belangrijk

We zorgen dan ook steeds voor voldoende aanvoer van verse buitenlucht. Zo houden we de CO2-waarden onder controle. Deze waarden worden voortdurend gemonitord.

Let op: Deze maatregelen gelden ook voor externe organisatoren die onze zalen huren. Meer info vind je hier.

Contact

Ticketbalie

Adres
Smallestraat 2 , 2400 Mol
Tel.
014 33 09 00
cultuurbalie@gemeentemol.be