Corona

Om ieders veiligheid te garanderen, houden wij ons bij de organisatie van onze activiteiten strikt aan de maatregelen die door de overheid worden genomen in de bestrijding van het coronavirus.

De maatregelen volgen de evolutie van de pandemie en kunnen dus veranderen. Wanneer je tickets kocht voor een voorstelling, krijg je steeds vooraf een servicemail waarin je de actuele veiligheidsmaatregelen terugvindt.

Volg de basisregels

  • Voel je je ziek of ben je in contact gekomen met iemand die (mogelijk) besmet is met het coronavirus? Blijf dan thuis. Wanneer je ons tijdig verwittigt, kan je je ticket omruilen tegen een Getouwcheque.
  • Hou steeds de nodige afstand van andere publieksbubbels.
  • Draag een mondmasker. Voorlopig blijft het verplicht om bij culturele activiteiten in openlucht je mondmasker te dragen tijdens de activiteit.
  • Was of ontsmet regelmatig je handen.

Tickets kopen

Je kan voorlopig maximum 4 tickets per voorstelling kopen.

Wij beschouwen iedere bestelling als één publieksbubbel. Koop je tickets dus tegelijk voor iedereen die samen met jou de voorstelling wil bijwonen.

Contact tracing

In geval van een besmetting bezorgen wij de gegevens van de ticketkoper aan de bevoegde tracing instanties. De contact tracers zullen eventueel later contact opnemen om de gegevens van andere personen in je gezelschap op te vragen.

Activiteit geannuleerd?

Indien we omwille van de coronasituatie een voorstelling moeten annuleren, krijg je steeds de mogelijkheid je tickets terug te laten betalen.

Contact

Ticketbalie

Adres
Smallestraat 2 , 2400 Mol
Tel.
014 33 09 00
cultuurbalie@gemeentemol.be