Tarieven en kortingen

Bij de activiteiten op deze website vind je steeds de minimum- en maximumprijs voor een ticket.

We werken dit seizoen opnieuw met een vroegboekprijs en daarna een basisprijs met bijhorende kortingen.

Vroegboekprijs tot en met 21 september

Nog tot en met 21 september geniet je van de voordelige vroegboekprijs. Deze vroegboekprijs is meteen ook het voordeligste tarief voor een ticket. Andere kortingstarieven, die later tijdens het seizoen van toepassing zijn, zullen nooit lager zijn (m.u.v. de jongerenprijs).

Jongeren (-23 jaar) betalen ook tijdens de vroegboekperiode de jongerenprijs (korting tot maar liefst de helft van de basisprijs).

Basisprijs vanaf 22 september

Vanaf 22 september schakelen we over naar de basisprijs. Op deze basisprijs zijn volgende kortingen van toepassing:

  • 65+’erskorting: 1,5 euro korting per ticket
  • Groepskorting vanaf 20 personen: 3 euro korting per ticket enkel bij gezamenlijke reservatie en betaling
  • Jongerenkorting (-23 jaar): korting tot de helft van de basisprijs. De jongerenprijs wordt bij elke voorstelling apart vermeld. Een jongerenticket leveren we nooit vooraf af. Na betaling ontvang je een voucher die je bij de voorstelling op vertoon van je identiteitskaart kan inruilen voor je jongerenticket. Bij onrechtmatig gebruik van een jongerenticket zal gevraagd worden een correct toegangsticket aan te kopen.
  • Scholen (minimaal 8 leerlingen): per 8 leerlingen één gratis ticket voor een begeleidende leraar. De leerlingen (indien -23 jaar) hebben recht op de jongerenkorting.

Familievoorstellingen hebben enkel een prijs voor kinderen en een prijs voor volwassenen. Hierop zijn geen andere kortingen van toepassing.

Deze kortingen gelden niet voor Broodjes Mol, films, workshops of voorstellingen ‘Te Gast’.

Kortingen zijn nooit combineerbaar. De minimumprijs voor een ticket is steeds 4 euro (uitgezonderd voor Broodje Mol).

Denk je in aanmerking te komen voor een korting? Meld dit dan zeker bij je reservatie of kies online de juiste korting. Na betaling van je bestelling kunnen we geen kortingen meer verrekenen.