• zaterdag 16 oktober 2021om20.15 uur

Deze voorstelling ging al in mei 2021 in verkoop, volgens de toen geldende coronamaatregelen. Je kan niet zelf je stoel kiezen, maar krijgt automatisch de best beschikbare plaats toegewezen.

Belpop Bonanza, dat is de wereld van Jan Delvaux en Jimmy Dewit, alias DJ Bobby Ewing. Twee olijke muziekfreaks met een specialisatie in Belgische popmuziek. Samen maken ze theater en televisie over de geschiedenis van de lichte muziek uit eigen land. De twee gaan op zoek naar sterke en merkwaardige verhalen die ze aankleden met muziek, foto’s en bewegend beeld. Want Belpop is overal. Elke gemeente groot en klein heeft een schat aan verhalen. En dus gaat Belpop Bonanza ditmaal regionaal. Belpop Bonanza Kempen wordt een theatershow over de muzikale geschiedenis van welja… de Kempen.

Is daar wel iets te vinden? In een streek die notabene ‘stil’ als voornaamste predicaat heeft? Wel, het muzikale erfgoed van de Kempen is groot en bijzonder. Van Bobbejaan tot Natalia. Van Graspop tot Pennenzakkenrock. Van een snoeiharde garagepunkband uit Hoogstraten die de Nieuwe Lichting wint, tot een fanfare uit Tielen die het tot op de main stage van Pukkelpop schopt.

Belpop Bonanza Kempen is bovendien meer dan een zaalshow: er zijn ook artist talks, er is een boek en een Belpop muziekquiz.

Meer info

Deze voorstelling is ook te zien bij onze collega’s:

woensdag 6 oktober 2021 om 20 uur
cc ’t Schaliken (Herentals)
Tickets via www.schaliken.be 

vrijdag 15 oktober 2021 om 20.15 uur
Cultuurhuis de Warande (Turnhout)
Tickets via www.warande.be 

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol