• donderdag 24 februari 2022om20 uur

Om deze film bij te wonen, heb je een geldig Covid Safe Ticket nodig. Meer info over onze coronamaatregelen vind je hier.

Janis en Ana ontmoeten elkaar in het ziekenhuis wanneer ze beiden op het punt staan te bevallen. Ze hebben heel wat gemeen: zo zijn ze allebei single en waren ze hoegenaamd niet van plan zwanger te worden. Terwijl Janis klaar lijkt voor het moederschap, is de jongere Ana doodsbang voor de toekomst. Hun ontmoeting op de kraamafdeling schept meteen een hechte band. Een schokkende ontdekking zal hun vriendschap later echter zwaar op de proef stellen.

De Spaanse grootmeester Pedro Almodóvar keert in Madres Paralelas terug naar twee van zijn thematische stokpaardjes: vrouwen en het moederschap. Hij verweeft in dit melodrama bovendien een gevoelig politiek thema: het trauma van de Spaanse burgeroorlog. De film is opnieuw een Almodóvar pur sang, met zijn muze Penélope Cruz in een van de hoofdrollen.

Met: Penélope Cruz, Aitana Sánchez-Gijón, Milena Smit

Meer info

Beurtenkaart (5 films + 1 gratis)
Met de beurtenkaart kan je zes keer naar de film voor 30 euro.
De beurtenkaart is niet persoonsgebonden en blijft geldig tot één jaar na aankoop.
Koop hier een beurtenkaart.

Filmabonnement
Een filmabonnement kost 60 euro en geeft je tot het einde van dit seizoen toegang tot onze reguliere filmvertoningen. Koop hier een filmabonnement.

Locatie

Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol

Video