• donderdag 17 februari 2022om20 uur

Om deze film bij te wonen, heb je een geldig Covid Safe Ticket nodig. Meer info over onze coronamaatregelen vind je hier.

Julie wordt bijna dertig en met die mijlpaal in het vizier, overschouwt ze haar leven. Haar vrienden krijgen kinderen en zijn gelukkig en ook zelf heeft ze een stabiele relatie met de oudere, succesvolle striptekenaar Aksel. Toch vraagt Julie zich af of dit alles is wat het leven te bieden heeft. Als ze de jongere en knappe Eivind ontmoet, gooit ze het over een andere boeg in de hoop antwoorden te vinden over de liefde, haar carrière en het leven.

In twaalf hoofdstukken gidst Joachim Trier je door het leven van millennial Julie. Actrice Renate Reinsve zet haar door en door geloofwaardig neer, in al haar twijfels en tegenstrijdigheden, en werd voor deze vertolking bekroond met de Prijs voor Beste Actrice op het jongste Filmfestival van Cannes. The Worst Person in the World is een bitterzoete ode aan de onvolmaaktheid van het leven, met zijn ups en downs, zijn kwetsuren en verrukkingen, zijn zekerheden en twijfels.

Met: Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Herbert Nordrum

Meer info

Beurtenkaart (5 films + 1 gratis)
Met de beurtenkaart kan je zes keer naar de film voor 30 euro.
De beurtenkaart is niet persoonsgebonden en blijft geldig tot één jaar na aankoop.
Koop hier een beurtenkaart.

Filmabonnement
Een filmabonnement kost 60 euro en geeft je tot het einde van dit seizoen toegang tot onze reguliere filmvertoningen. Koop hier een filmabonnement.

Locatie

Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol

Video