• donderdag 10 februari 2022om20 uur

Om deze film bij te wonen, heb je een geldig Covid Safe Ticket nodig. Meer info over onze coronamaatregelen vind je hier.

Mona is negen jaar wanneer haar moeder sterft in een ongeval. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin, die binnen het gezin alle aandacht opeist. Mona maakt er op haar manier het beste van. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het nieuwe gezin te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van zichzelf. Ook later als volwassene blijft Mona een people pleaser. Tot het besef komt dat de wereld gevuld is met ego’s en eigendenkers en dat ze het heft in eigen handen zal moeten nemen om gelukkig te kunnen worden.

Kom hier dat ik u kus, de literaire bestseller van Griet Op de Beeck, kwam in de capabele regisseurshanden van Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden. Zij vertaalden de roman naar een beklijvende karakterstudie, met een ijzersterke Vlaamse cast.

Met: Tanya Zabarylo, Tom Vermeir, Wine Dierickx, Tijmen Govaerts

Meer info

Beurtenkaart (5 films + 1 gratis)
Met de beurtenkaart kan je zes keer naar de film voor 30 euro.
De beurtenkaart is niet persoonsgebonden en blijft geldig tot één jaar na aankoop.
Koop hier een beurtenkaart.

Filmabonnement
Een filmabonnement kost 60 euro en geeft je tot het einde van dit seizoen toegang tot onze reguliere filmvertoningen. Koop hier een filmabonnement.

Locatie

Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol

Video