• donderdag 3 februari 2022om20 uur

Om deze film bij te wonen, heb je een geldig Covid Safe Ticket nodig. Meer info over onze coronamaatregelen vind je hier.

De 14-jarige Johnny woont in een tehuis voor jongeren met een moeilijke thuissituatie. Wanneer hij in de weekends naar huis mag, verdient hij wat bij als drugskoerier. Op een dag krijgt hij een bekende acteur, Anthony, als klant. Gaandeweg groeit er een bijzondere band tussen de twee. Zowel Johnny als Anthony willen hun leven een andere wending geven, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht.

Dealer is het langspeeldebuut van Jeroen Perceval, die naast acteur, zanger en scenarioschrijver (voor o.m. ‘D’ardennen’) ook een begenadigd regisseur blijkt te zijn. De film werd – geheel terecht –

met veel lof onthaald en daar zijn de sterke acteerprestaties zeker niet vreemd aan. Sverre Rous schittert als de jonge Johnny. En wat een verademing is het om Ben Segers eens te zien in een heel andere rol dan die waarvoor hij vaak getypecast wordt.

Met: Sverre Rous, Ben Segers, Bart Hollanders, Veerle Baetens

Meer info

Beurtenkaart (5 films + 1 gratis)
Met de beurtenkaart kan je zes keer naar de film voor 30 euro.
De beurtenkaart is niet persoonsgebonden en blijft geldig tot één jaar na aankoop.
Koop hier een beurtenkaart.

Filmabonnement
Een filmabonnement kost 60 euro en geeft je tot het einde van dit seizoen toegang tot onze reguliere filmvertoningen. Koop hier een filmabonnement.

Locatie

Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol

Video