• donderdag 27 januari 2022om20 uur

Om deze film bij te wonen, heb je een geldig Covid Safe Ticket nodig. Meer info over onze coronamaatregelen vind je hier.

Phil en George Burbank zijn twee broers die samen een grote ranch runnen in Montana. Ze zijn in zowat alles de grootste tegenpolen: Phil is charismatisch maar meedogenloos, terwijl George eerder teruggetrokken en zachtaardig is. Wanneer George achter de rug van zijn broer in het huwelijksbootje stapt met de timide weduwe Rose, start Phil een wrede psychologische oorlog, met als doel Rose volledig te ruïneren.

The Power of the Dog overtuigt als een broeierig, onheilspellend drama met een voortreffelijke cast. Deze atypische western is zo’n film die je liefst op groot scherm ziet. Achtentwintig jaar geleden schreef regisseur Jane Campion geschiedenis door als eerste vrouw de Gouden Palm te winnen, nu wordt ze genoemd als een van dé Oscarfavorieten voor 2022.

“Het is pure magie, wat Jane Campion doet (…) Als deze film straks geen handvol Oscarnominaties scoort, eten wij onze cowboylaars op.” (De Morgen - *****)

Met: Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons

Meer info

Beurtenkaart (5 films + 1 gratis)
Met de beurtenkaart kan je zes keer naar de film voor 30 euro.
De beurtenkaart is niet persoonsgebonden en blijft geldig tot één jaar na aankoop.
Koop hier een beurtenkaart.

Filmabonnement
Een filmabonnement kost 60 euro en geeft je tot het einde van dit seizoen toegang tot onze reguliere filmvertoningen. Koop hier een filmabonnement.

Locatie

Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol

Video