• woensdag 15 december 2021om14 uur

Om deze voorstelling bij te wonen, heb je een geldig Covid Safe Ticket nodig. Dit geldt niet voor kinderen onder 12 jaar. Meer info over onze coronamaatregelen vind je hier.

Terwijl zijn stam klaar staat om verder te trekken, vertrekt de kleine Sioux Yakari op een eigen reis om de sporen te volgen van Kleine Bliksem, een ontembare mustang. Onderweg heeft hij een magische ontmoeting met Grote Adelaar, zijn totemdier. Die geeft hem een prachtige veer én een fantastische gave: kunnen spreken met dieren. Op zijn zoektocht doorkruist hij op z’n eentje de prairie, tot aan het gebied van de verschrikkelijke pelzenjagers… Maar hoe zal hij het spoor naar zijn tipi terugvinden?

Het duurde ruim 50 jaar voor Yakari, een stripfiguur wiens avonturen in maar liefst 17 talen werden uitgebracht, een film op groot formaat kreeg. Avontuurlijke kleuters met een hart voor de natuur zullen zich vast en zeker herkennen in deze aaibare jonge indiaan.

Meer info

Beurtenkaart (5 films + 1 gratis)
Met de beurtenkaart kan je zes keer naar de film voor 30 euro.
De beurtenkaart is niet persoonsgebonden en blijft geldig tot één jaar na aankoop.
Koop hier een beurtenkaart.

Filmabonnement
Een filmabonnement kost 60 euro en geeft je tot het einde van dit seizoen toegang tot onze reguliere filmvertoningen. Koop hier een filmabonnement.

Leeftijd

vanaf 6 jaar

Locatie

Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol

Video