• donderdag 14 oktober 2021om20 uur

Dertig jaar geleden stierf de vader van Peter in onduidelijke omstandigheden. De jonge Peter werd opgevangen door de familie van zijn neef Michael. Nu zijn ze beiden kleine criminelen met tegenstelde temperamenten: zo gewelddadig en uitgelaten als de ene is, zo ingetogen en kalm is de andere. Wanneer de temperamentvolle Michael door de Italiaanse maffia als een probleem wordt beschouwd, komt de troebele familiegeschiedenis terug bovendrijven.

Sons of Philadelphia is een degelijke, donkere misdaadfilm annex familiedrama met een perfect gecaste Matthias Schoenaerts als de ingetogen, getormenteerde ziel die veel zegt met weinig woorden. We zagen hem in die rol al schitteren in eerder werk.

Met: Matthias Schoenaerts, Joel Kinnaman, Maika Monroe

Recensies

"De rol van Peter is een kolfje naar de hand van Schoenaerts. Niemand speelt een in zichzelf gekeerde twijfelaar die geen kant op kan beter dan de Vlaamse reus." (Vertigo)

Meer info

Beurtenkaart (5 films + 1 gratis)
Met de beurtenkaart kan je zes keer naar de film voor 30 euro.
De beurtenkaart is niet persoonsgebonden en blijft geldig tot één jaar na aankoop.
Koop hier een beurtenkaart.

Filmabonnement
Een filmabonnement kost 60 euro en geeft je tot het einde van dit seizoen toegang tot onze reguliere filmvertoningen. Koop hier een filmabonnement.

Locatie

Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol

Video