Michael Schack

Rechtop

  • donderdag 12 mei 2022om13.30 uur

Muziek

Drummer (Netsky) en solo artiest Michael Schack blijft inspelen op de jongeren- cultuur en de actualiteit met een inspirerende muzikale voorstelling. Daarin spreken de link met het nut van de op school aangeleerde vakken en ook de thematiek van sociale media verschillende leeftijden aan.

Maar vandaag evolueert ook de jongerencultuur alsmaar sneller. Spotify en Apple Music zijn de nieuwe radio’s. YouTube de nieuwe prime time-televisie en Instagram wint het van Snapchat. Terwijl een 17-jarigeThe Voice-winnares lead zangeres van Hooverphonic kan worden schrijven slimme geesten in het Kortrijkse de code voor een nieuw wereldgame. Jongeren kiezen én maken hun eigen media.
Met Rechtop wil Michael jongeren muzikaal verbinden in plaats van ze te ‘beleren’. Zo leren ze elkaar zo meer respecteren i.p.v. elkaar ‘ambeteren’.

Sinds hij door zijn internationale tournees met #Netsky de wereld rond reist en scoort, is zijn inzicht voor het jonge publiek en hun voorkeuren en grillen verder blijven groeien.

De voorstelling is een verbindende creativiteitsbooster, waarin de door Tomorrowland clichématig omschreven The People Of Tomorrow, zichzelf kunnen zijn. Samen met leerkrachten mogen ze muziekjes goed of minder goed vinden en interactief mee de show maken.

Meer info

3de, 4de, 5de en 6de jaar
60 min.
Max. 300 leerlingen

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol

Video