• maandag 21 maart 2022om20 uur

Vinyl, het zwarte goud dat de laatste jaren weer in opmars is, gaat helaas vaak over versies die verbleken naast de originele uitgaven. Frederik Goossens, intussen al meer dan een half leven verwoed verzamelaar van jazzvinyl, laat je met Straffe (33) Toeren proeven van pure magie.

Hij plukt een selectie klassieke jazzalbums uit zijn persoonlijke collectie en voorziet ze van tekst en uitleg: waar komen ze vandaan en wat was hun belang? Hoe passen ze in de carrières van jazzhelden? En waarom zou je er vandaag nog naar luisteren? Kers op de taart is de uitmuntende analoge geluidsinstallatie die we gebruiken. Je krijgt de iconische platen te horen zoals het moet: muziek die uit de speakers spat alsof je er zelf bij was toen het opgenomen werd. Je komt gegarandeerd oren te kort in deze Straffe (33) Toeren.

Frederik Goossens, verwoed verzamelaar van jazzvinyl, laat je met Straffe (33) Toeren proeven van pure magie. Hij voorziet een selectie klassieke jazzalbums van tekst en levendige uitleg. Als kers op de taart krijg je iconische platen te horen zoals het moet, dankzij een uitmuntende analoge geluidsinstallatie.

Meer info

Uren: van 19.30 tot 22.00 uur
Begeleiding: Frederik Goossens
Max. aantal: 20

Locatie

Vergaderzaal cc 't Getouw
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol