• zaterdag 5 maart 2022om20.15 uur

Absynthe Minded, de band waarmee Bert Ostyn en zijn gevolg al jaren Belpopgeschiedenis schrijven, duikt zijn twintigste levensjaar in. Al twee decennia lang - een eeuwigheid in het huidige muziekcircuit - grossiert de band in frisse indiepop doorspekt met jazz, gypsy swing en rock. Puik songwriterschap met de kenmerkende warme stem van Ostyn, samengevat in zeven langspelers, waarvan het laatste wapenfeit ‘Riddle Of The Sphinx’ in juni 2020 het levenslicht zag.

Het perfecte moment dus om een bloemlezing van die straffe carrière naar een intieme theatersetting te vertalen. Daar waar klassiekers als ‘Envoi’ of ‘My Heroics, Part One’ fantastisch tot hun recht komen. Daarnaast dook Bert Ostyn naar aanleiding van het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek 2021’ ook in het repertoire van collega’s Tourist LeMC, Geike Arnaert, Willy Sommers, Emma Bale, Ronny Mosuse en Cleymans & Van Geel, waarmee hij nogmaals zijn statuut als songwriter pur sang bevestigde.

Kortom, de 20ste verjaardag van Absynthe Minded is er eentje waar we reikhalzend naar uitkijken!

Met: Bert Ostyn (zang, gitaar), Sergej Van Bouwel (bas), Toon Vlerick (gitaar), Isolde Lasoen (drums) en Laurens Dierickx (keys)

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol