• zaterdag 25 september 2021om20.15 uur

Tijs Vanneste, creatieve duizendpoot en goochelaar met woorden, laat Hier is 't Goed op het publiek los. Samen met De Pelikanen brengt hij een verzameling in het Dessels – of ontwaren we daar toch ook een streepje Mols? – gefluisterde, gesproken en gezongen liedjes. ‘Het Gevaar’ werd al vooruitgeschoven als themanummer voor de nieuwe Te Gek!?-campagne, die psychische problemen bespreekbaar wil maken. ‘Den Tijd’ is Tijs z’n eigenzinnige bewerking van Bob Dylans ‘The Times They Are A-Changin’’. En voor ‘Duzend Keer’ verleidde hij Kempendochter Kate Ryan tot een onvervalst countryduet.

Maar ook live omringt Tijs zich met een topband met rasmuzikanten zoals: Mario Goossens, Paul Van Bruystegem, Karel Van Mileghem, Serge Feys, David Piedfordt & Frank Deruytter. Goed volk dus! 

Support act: Louis B Burrows and the Tin Can Telephone Band

Louis B Burrows groeide op in de heuvels van Midden-Engeland en verdiende daar zijn strepen als straatmuzikant. Vijf jaar geleden bracht de liefde hem naar België en dit voorjaar stelde Louis zijn eerste EP voor, 'Small Talk'. Met een warme stem en een frisse instrumentatie brengt hij een mix van protestliederen, liefdesliedjes en mijmeringen over tijden met meer vrijheid. De Tin Can Telephone bestaat naast zanger/gitarist Louis B Burrows uit bassist Nico Peeters en drummer Jarne Cools.

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol