• donderdag 24 maart 2022om20.15 uur

Living Roots dook de voorbije jaren al in het oeuvre van verschillende grootheden uit de muziek. Na Bruce Springsteen, Tom Waits en Neil Young, vonden ze het tijd om een andere grote meneer te eren, en niet zomaar één: Sir Paul McCartney. Voor deze tour plukken Vlaamse topmuzikanten uit zijn solowerk, het Beatles- en Wings-oeuvre, maar ook uit composities die McCartney voor anderen schreef. Denk daarbij aan pareltjes als ‘Blackbird’, ‘Yesterday’, ‘Live and Let Die’ uit de James Bond-soundtrack of zijn recente hit ‘Four Five Seconds’ met Rihanna.

Zoals McCartney eerder zei… “Love is all you need”. Het is dan ook met veel liefde dat deze bende muzikanten uit de Vlaamse pop- en rockscene de songs van Sir Paul voor u ten berde brengt.

Met: Johannes Genard (School is Cool / zang, gitaar), Thomas Vanelslander (Helsinki, Gorki / zang, gitaar), Hanne Torfs (Fortress, School is Cool / zang, toetsen), Bart Van Lierde (Meuris, K’s Choice / bas), Laurens Billiet (Buurman, Douglas Firs / drums) en Koen Garriau (Living Roots / saxen)

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol