• zaterdag 30 oktober 2021om19.30 uur

Wanneer de klok van zomer- naar wintertijd gaat, is het ook tijd voor een nieuwe editie van WINTERUUR. De avond wordt afgetrapt door Zelden, het nieuwe project van singer-songwriter Cas Vandecruys. Zelden brengt troostende indiefolk met een elektronisch randje. De band leverde de afgelopen maanden enkele straffe singles af en werkt volop aan een eerste album.  

The Antler King is de Belgische indie pop/rockband van Maarten Flamand en Esther Lybeert. Hun muziek is dreigend maar ook catchy, met een psychedelisch kantje. Nu weer donker dan weer vrolijk, soms ingetogen dan weer stevig, intrigerend en filmisch. Popmuziek met weerhaken.

Gooi Lana Del Rey, Oscar and the Wolf en Jane Birkin samen in een cocktailshaker en muzikant/stijlicoon Sylvie Kreusch komt eruit gesparteld met een set behekste dansmoves. Deze Antwerpse queen of darkness deed al monden openvallen als muze van Warhaus-frontman Maarten Devoldere, maar nu gooit ze haar eigen soloproject voor de leeuwen. Rauw, eerlijk, origineel, onvoorspelbaar en intiem!

Winteruur gaat door in clubsetting. Dat betekent dat er zowel staan- als zitplaatsen zijn.

Locatie

RElaX (Foyer Schouwburg Rex)
Smallestraat 2 , 2400 Mol