• zaterdag 30 oktober 2021om19.30 uur

Sylvie Kreusch moet verstek geven voor deze editie van WINTERUUR. De zangeres vertrekt eind deze maand op buitenlandse tournee met de Belgische band Balthazar. Hydrogen Sea vervangt haar als headliner op WINTERUUR.

Wanneer de klok van zomer- naar wintertijd gaat, is het ook tijd voor een nieuwe editie van WINTERUUR. De avond wordt afgetrapt door Zelden, het nieuwe project van singer-songwriter Cas Vandecruys. Zelden brengt troostende indiefolk met een elektronisch randje. De band leverde de afgelopen maanden enkele straffe singles af en werkt volop aan een eerste album.  

The Antler King is de Belgische indie pop/rockband van Maarten Flamand en Esther Lybeert. Hun muziek is dreigend maar ook catchy, met een psychedelisch kantje. Nu weer donker dan weer vrolijk, soms ingetogen dan weer stevig, intrigerend en filmisch. Popmuziek met weerhaken.

Hydrogen Sea is het project van het Brusselse duo Pieterjan Seaux en Birsen Uçar. Met stem, piano en een hele voorraad aan analoge effecten, brengen ze in duovorm een nieuwe klankwereld. Verwacht geen singer-songwriter muziek, maar frisse, uitgepuurde electronica van PJ in combinatie met de prachtige stem van Birsen.

Winteruur gaat door in clubsetting. Dat betekent dat er zowel staan- als zitplaatsen zijn.

Locatie

RElaX (Foyer Schouwburg Rex)
Smallestraat 2 , 2400 Mol