• donderdag 12 augustus 2021om20.15 uur

De Molse zangeres en jazztrots Esther Van Hees in een unieke samenwerking met onze Belgische jazztoppers trompettist Sam Vloemans en pianist Alano Gruarin: Wat een heerlijke midzomerse droomaffiche! Samen brengen ze de mooiste jazzstandards die doen wegdromen naar een wereld die we in grauwe cultuurtijden soms haast vergaten.

Esther is met een opleiding aan het Amsterdamse conservatorium en tal van uitmuntende projecten uitgegroeid tot een fascinerende zangeres die al eens graag de gebaande wegen verlaat. Maar ook telkens opnieuw met genoegen terugkeert naar de jazzroots die ze koestert. En uiteraard blijft ze daarbij met veel plezier terugkeren naar haar Molse geboortegrond.

En dan haar kompanen! Sam Vloemans en Alano Gruarin zijn muzikanten zonder weerga en hebben ongelooflijk veel goesting om hun jonge collega op ons podium te vervoegen. Beiden hebben in gerenommeerde jazzbands, maar evenzeer op diverse andere muzikale terreinen, hun sporen meer dan verdiend. We popelen om er op 12 augustus bij te zijn!

Locatie

Binnenkoer - De Zwaan
Markt 28 , 2400 Mol