De Mannschaft

John & Jane

  • maandag 25 oktober 2021om13.30 uur

Theater

Na de eerdere succesvolle passage van Liv en Dethleff maakt De Mannschaft een nieuwe voorstelling voor jongeren: JOHN & JANE.
JOHN & JANE is een gevoelige, humoristische roodtrip door het hoofd van de puber, een dwaaltocht door de donkere krochten van diens hersenspinsels.Maak kennis met de demonen die daar leven.

John en Jane, twee jonge mensen die, blijkbaar in tegenstelling tot al hun leeftijdsgenoten, niet weten wie ze zijn, gaan op een queeste naar een antwoord op de prangende vraag ‘wie ben ik?’. Ze zijn niemand, vinden hun eigen naam lelijk/niet bij hen passen en noemen zichzelf daarom John en Jane Doe, omdat dat beter klinkt dan X en Y of ‘hey Jom’. Hun spreekwoordelijk pad ligt bezaaid met obstakels, angsten en demonen. Ook al vinden deze twee vreemden zichzelf (misschien) niet, ze hebben in ieder geval wel al mekaar gevonden.

JOHN & JANE is een voorstelling over het verdwalen in een veel te grote wereld. Over de afwezigheid van een identiteit, over iemand zijn, over Dionne Warwick, over geluidloos wenen, over kinderbueno’s, over behangpapier, over rozengeur, over maneschijn, over bang-zijn van alles, of toch van veel.

Spel: Lien Thys en Pieter-Jan De Wyngaert
Concept, tekst en regie: Stijn Van de Wiel en Michai Geyzen

Met dank aan de Warande - Turnhout

www.demannschaft.be

3de en 4de jaar
min. Nog niet gekend
Max. 250 leerlingen

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol