• vrijdag 25 maart 2022om20.15 uur

Met Grand Picture Palace overschrijden we de capaciteit van het kleine podium in onze RElaX. Maar liefst negen topmuzikanten zoeken een plaatsje en maken een heel intiem muzikaal contact. Anneleen Boehme is de bassiste van het Labtrio en was al te horen aan de zijde van heel wat buitenlandse jazzkleppers. De moeite dus om voor één keer met onze jazzprogrammatie uit te wijken naar de grote zaal.

Grand Picture Palace is de verwezenlijking van Anneleens droom en daarmee een mooie cadeau vanwege Jazzlab, het Steunpunt van de Vlaamse jazz, die haar een fraaie tournee aanbiedt. In dit concert ontmoet haar klassieke opleiding haar huidige liefde voor jazz. De hoofdstem is die van haar eigen contrabas. En haar composities ademen een frisse mengeling van de twee genres.

Met: Anneleen Boehme (contrabas), Rob Banken (klarinet), Cedric De Lat (trompet), Berlinde Deman (tuba), Matthias De Waele (drums), Juno Kerstens (cello), Rhea Van Hellemont (altviool), Linde Verjans (viool) en Laura Kennis (viool)

Meer info

www.anneleenboehme.be

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol