• vrijdag 19 november 2021om9.30 uur

3 lessen – vrijdag vm

Creativiteit inzetten voor het goede doel.
Heb jij creatieve vingers en wil je een bijdrage leveren voor het goede doel? Kom dan naar de cursus “Fantasierijke creaties maken”.
Met een team van vrijwilligers willen The Magic Angels vanuit het hart met magie een glimlach brengen op de gezichtjes van jonge kankerpatiëntjes en langdurig zieke kinderen. Door de zieke kinderen met fantasierijke creaties te verrassen, wil de organisatie momenten van verwondering schenken aan de kinderen. Even de ziekte vergeten en zich in de fantasiewereld van een sprookje wanen of de actiewereld beleven van hun stoere held of lievelingsdier, dat geeft de kleine vechters de positieve energie die ze zo nodig hebben.   
Er wordt gewerkt met kwaliteitsvol 100% acrylgaren.  Een muts of hoofdband vormt de basis. Daarna krijgt de basis door middel van verschillende technieken de magische uitstraling van een favoriete prinses, een stoere actieheld(in) of een schattig troeteldier.
Naast pruiken, mutsen en kroontjes worden allerlei accessoires verwerkt tot magische verrassingen. 
Word jij ook vrolijk van dit initiatief? Neem deel aan de sessie “Fantasierijke creaties in garen”. Ieder beslist zelf of de creatie al dan niet wordt gedoneerd.

Locatie

Pionier
Guido Gezellestraat 31B , 2400 Mol