• vrijdag 11 maart 2022om20.15 uur

You love it, or you hate it. Symphonic Rock Night brengt de rockmuziek uit begin jaren ’70, met die typische, lang uitgesponnen nummers met tempowisselingen en elementen uit de klassieke muziek die je wegblazen als je je niet schrap zet. In de Nederlandse versie van ’Liefde voor Muziek’ zette de zangeres van onder meer de metalband After Forever Floor Jansen het genre verrassend, maar op een werkelijk indrukwekkende manier weer op de kaart. Het duet uit ‘Phantom of the Opera’ (Henk Poort) met die typische symfonische power liet heel muziekminnend Holland perplex achter. Die hernieuwde populariteit heeft van Symphonic Rock Night helemaal een hit gemaakt in de Nederlandse theaters!

Logisch ook met op de playlist nummers als ‘Money’ van Pink Floyd, ‘In The Cage’ van Genesis en ‘Crime of the Century’ van Supertramp. Maar ook zo mogelijk nog grotere klassiekers als ‘Stairway To Heaven’, ‘Another Brick in the Wall’ en ‘Roundabout’ ontbreken er niet op. Twee toetsenisten, een saxofoniste, twee zeer ervaren leadgitaristen en een sterke ritmesectie staan garant voor kwaliteit en een indrukwekkende lichtshow maakt het geheel helemaal af!

Met: Tim de Jong, Monica Kemink, Joop Wolters, Micky Huijsmans, Anand Mahangoe, Matthijs Stauttener , David Quakkelaar, Frank Strokap en Jos Harteveld

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2 , 2400 Mol