Naar inhoud

Abonnementen seizoen 2018-2019

ABONNEMENTEN, te bestellen via de knop Bestel een Abonnement

Wanneer je minstens 5 verschillende voorstellingen per persoon bestelt, word je automatisch abonnee en krijg je een korting van 3  euro per voorstelling*.

Deze korting geldt ook als je later nog voorstellingen aan je abonnement toevoegt. Uitzondering zijn de familievoorstellingen, waarbij je een korting krijgt van 1 euro op de basisprijs. Andere afwijkende abonnementskortingen worden expliciet vermeld bij de ticketprijs.

Aan een abonnement zijn bovendien nog andere voordelen verbonden, zoals kortingen voor bepaalde voorstellingen die we in samenwerking met partners organiseren en voor ons filmaanbod.

Om je als abonnee te kunnen identificeren, ontvang je onze Abonneepas. Hierop staat een code die je kan gebruiken om ook later (online) tickets met abonneekorting te kopen.

Abonnementen zijn persoonlijk. Je kan bij je abonnement wel extra tickets reserveren voor (klein)kinderen, familie, vrienden,… maar hiervoor is de abonnementskorting niet geldig.

Kies je 8 of meer verschillende voorstellingen? Dan krijg je er een gratis stervoorstelling bovenop (maximaal één per persoon). Dit is onze selectie ’verborgen parels’, voorstellingen die weinig bekendheid genieten bij het grote publiek maar die we je van harte willen aanbevelen.