Naar inhoud

Fiesta Mundial 2017 - dagticket zaterdag

Zomerfestival

VVK tarief beschikbaar tot en met woensdag

Fiesta Mundial
heeft als motto ‘Think Positive, Think Fiesta!’. Ook dit jaar is dat niet anders, want positiviteit en fiesta is wat je deze editie zal kunnen voelen, beleven en proeven.

Op vrijdag brengt Fiesta Mundial een salsadansnacht en meer. Zaterdagavond gaan ze er helemaal voor met hippe en avontuurlijke bands, zoals BLOW trio. En op zondag mag je een familiespektakel verwachten met muziek, dans en spel.

Verder op het programma: nog veel meer bekende en minder bekende bands uit binnen- en buitenland, workshops, een wereldmarkt, foodtrucks met allerlei lekkers uit de 4 windstreken,… Hou de facebookpagina en website van Fiesta Mundial in de gaten voor meer info!

Fiesta Mundial – dat gedragen wordt door maar liefst 400 vrijwilligers – is er op maat van alle leeftijden. En dat alles nog steeds in één van de meest sfeervolle decors van de wijde omstreken: de Keiheuvel in Balen.

Het doel van de organisatoren is je te laten proeven van al het moois in de wereld, maar ook om je de kans te geven even stil te staan bij hoe kwetsbaar dit alles is…

Cultuurcentrum ’t Getouw en Fiesta Mundial onderhouden al jarenlang een intense vriendschapsband en daar wordt jij, beste abonnee, alleen maar beter van!

Als abonnee van cc ’t Getouw zijn de tickets van Fiesta spotgoedkoop, want aan de helft van de normale voorverkoopprijs verkrijgbaar (zolang de voorverkoop loopt). Een buitenkans!

www.fiestamundial.be

Vrijdag 22 - zondag 24 september 2017
Keiheuvel Balen

 
Vrijdag: gratis
Zaterdag: 12 euro (kassa) / 9 euro (vvk) / 4,5 euro (abonnee in vvk) / gratis voor -10 jaar
Zondag: 8 euro (kassa) / 6 euro (vvk) / 3 euro (abonnee in vvk) / gratis voor -16 jaar
Weekend: 19 euro (kassa) / 14 euro (vvk) / 7 euro (abonnee in vvk)
Gratis voor personen met een handicap en hun begeleider

 

VVK tarief beschikbaar tot en met woensdag